StrømKontroll Panelet feilsøk

Det ser ikke ut som enhetene mine kontrolleres av StrømKontroll?

  • Sjekk først at panelet er aktivert. Åpne appen og trykk på Energi, deretter lynet oppe til høyre. Hvis den ikke er aktivert, gjør dette og følg stegene. Om det står at du mangler HAN, vennligst sjekk kravene til StrømKontroll Panelet.
  • Hvis panelet er aktivt, sjekk om det er en dyr eller billig time her: https://www.hvakosterstrommen.no/. Om den er rød skal enhetene være av, om den er grønn skal den være på.

 

Forbruket overgår grensen i StrømKontroll?

  • Det er satt en for lav grense sammenlignet med hva som er realistisk. Sjekk elhub.no for å se historisk forbruk. Om boligen vanligvis topper på 18 kWh, er det ikke realistisk å sette grensen til 10 kWh.
  • Det er for få eller små enheter som er tilkoblet StrømKontroll Panelet. Dette gjør at det ikke er nok flyttbar last til å kompensere for forbruket som ikke kan flyttes. Jo flere enheter som er tilgjengelig for sparing, jo bedre funker funksjonen.

 

Varmtvannsberederen min står på, men viser 0 W i forbruk?

  • Dette kan skyldes at berederen har nådd makstemperaturen sin og ikke trenger mer oppvarming. Reléet er fortsatt på siden strømprisen er innenfor de billige timene.

 

Termostaten min står i “sleep mode” ?

  • Hvis forbruket ditt nærmer seg grensen for samtidig forbruk, vil enhetene begynne skalere ned for å spare strøm nok til å holde seg under grensen. På termostaten er dette å sette den i “sleep mode”

Var denne artikkelen nyttig?

0 av 3 syntes dette var nyttig

Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

Kommentarer

0 kommentarer

Logg på hvis du vil legge inn en kommentar.