Ofte stilte spørsmål

 • Oppdatert
 • SafeKontroll er appen hvor du har totaloversikt over systemet. Her vil du se status på alle varslerne, beboerliste og få notifikasjoner ved avvik. Det er også her du endrer beboerliste og kontaktinformasjon.
 • Dette gjør du ved å åpne SafeKontroll → velg bygning → velg boenhet. Der finner du “+ kontakt”. Her fyller du inn navn, telefonnummer, e-post og hvilken prioritering. For å fjerne beboer velger du bygning → velg boenhet → trykk på beboeren → “slett”.
 • Åpne SafeKontroll → trykk på innstillinger settings.svg → styremedlemmer. Her kan du legge til bruker ved å trykke “+ styremedlem” og du kan fjerne eksisterende ved å trykke på den aktuelle brukeren og tilbakekalle tilgang.

 • deviceInclusion.png
  Grønt ikon ved siden av varsleren i appen betyr at alt er som det skal.

  deviceExclusion.png
  Oransje ikon betyr at noe er galt. Trykk på varsleren for å se utvidet forklaring.

  Enhet offline = vi har ikke kontakt med varsleren. Det kan være forskjellige årsaker til dette, f.eks. tomt batteri, at signalene har falt ut, eller at noen har tatt ut batteriene. Løsning: Sjekk først om den har strøm. Trykk på knappen på varsleren, og hvis det ikke kommer lyd og lys må du bytte batteri. Hvis den har batteri og fortsatt er offline, må beboer ta kontakt med support - 23 50 68 47.

  Sabotert = enheten er tatt ned fra festet sitt og ikke montert skikkelig igjen. Hvis denne er i kombinasjon med “Enhet offline” kan det tyde på at beboer har tatt den ned og tatt ut batteriene. Løsning: Sørg for at varsleren sitter skikkelig i festet sitt. Dette blir verifisert ved at du skal motta en sms når den er sikret igjen.

  Lavt batteri = enheten går snart tom for strøm og batteriene bør byttes. Hvis denne er i kombinasjon med “Enhet offline” tyder det på at batteriene har gått tomme. Vennligst bytt snarest.

Var denne artikkelen nyttig?

0 av 0 syntes dette var nyttig

Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

Kommentarer

0 kommentarer

Logg på hvis du vil legge inn en kommentar.