Bytte Smarthub

• Oppdatert

Steg 1 - Oppdater huben

Sørg for at din hub har siste tilgjengelige oppdatering før du går videre.
Du kan oppdatere huben fra  Hub-Innstillinger i Futurehome-appen.

Steg 2 - Ta en sikkerhetskopi av huben

Ta en sikkerhetskopi av din smarthub. Det kan gjennomføres fra Hub-innstillinger.
Sjekk at du har en ny sikkerhetskopi i listen over sikkerhetskopier før du går videre.

Steg 3 - Fjern paring av Smarthub

Gå til Hub-innstillinger og velg Fjern paring fra smarthub. Dette fjerner smarthuben fra husholdningen, men sletter ingen informasjon på huben.

Steg 4 - Par din nye Smarthub

På forsiden trykker du "legg til Smarthub" → skann QR-koden.

Steg 5 - Oppdater Smarthub

Under paring av din Zigbee Smarthub vil den oppgradere.

Steg 6 - Gjenopprett sikkerhetskopi

Gå til Hub-innstillinger og velg gjenopprett. Her vil du finne sikkertskopien du gjorde av din
gamle hub.

Merk: Zigbee-enheter vil ikke fugere etter gjenoppretting av sikkerhetskopi.