Hva er Futurehome

  • Oppdatert

Futurehome

Futurehome et innovativt smarthus system som enkelt lar deg få bedre utnyttelse av hjemmet ditt. Med Futurehome kan du styre belysning, klima, brannvarsling og trygghet i hjemmet.

Systemet kan betjenes fra sofakroken hjemme, eller fra hvor som helst i verden med internettilgang. Du har hele tiden full oversikt over hva som foregår, så du slipper å bekymre deg for hjemmets tilstand, enten du er på jobb eller ferie.

Smarthub_photo.jpg

Intelligent lys- og varmestyring

Du kan automatisere lys- og varmestyring med tidsinnstillinger og bevegelsessensorer, eller bruk kun ett trykk for å stille lys i Futurehome app. Du regulerer lysstyrke og kan sette opp et mer behagelig lys om du beveger deg i huset om natten.

Strømmåler finnes i de fleste enheter samt måler i sikringsskapet (HAN-sensor) gir deg forbruks oversikt ned til hver enkelt enhet. Det er også mulig å få detaljert statistikk over energiforbruk, samt forslag til hvordan du kan spare strøm. Du kan enkelt lage egne automasjoner for å varmestyring som hjelper deg å redusere strømregningen.

Oversikt og trygghet

Du har full oversikt og kontroll uansett hvor du er i verden. Sett bruker nivå og gi tilgang til håndverker, vaskehjelp, venner og familie.

Bevegelsessensorer og magnet kontakter gir deg melding om det er bevegelse og om noen skulle åpne en dør eller et vindu når du ikke er hjemme.

Enkelt å sette opp - Enklere å bygge på

Det er utrolig enkelt å konfigurere Futurehome, og alle kan gjøre det rett fra smarttelefonen. Et fullstendig smarthus kan nå settes opp på timer fremfor dager. Det er samtidig enkelt å utvide antall smarte enheter i huset ved en senere anledning.

Den trådløse bygningen

De fleste produktene i Futurehome kommuniserer trådløst over radiofrekvens. Dette gir ubegrenset fleksibilitet og sparer både installasjons tid og materiell.

Futurehome er bygget rundt Zigbee og Z-Wave, to store standarder innen trådløs automasjon. Dette betyr at Futurehome støtter et bredt utvalg av produkter.

Zigbee_and_Zwave_logos.png

Utvid dine muligheter

I Futurehome kan du enkelt koble til en rekke tjenester via skyløsninger i Playground som er en del av Futurehome app. Her finner du løsninger som elbil ladere, tjenester fra energiselskaper, styring av varmeovner på wifi, lydstyring, solceller og mye mer.

Var denne artikkelen nyttig?

3 av 3 syntes dette var nyttig

Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

Kommentarer

0 kommentarer

Artikkelen er stengt for kommentarer.