Hva er Futurehome

Futurehome

Er et innovativt smarthus system som enkelt lar deg få bedre utnyttelse av hjemmet ditt. Med Futurehome kan du blant annet styre belysning, klima, multimedia, brannvarsling og innbruddsalarm. Dette kan gjøres i hjemmet, eller fra hvor som helst i verden med internettilgang. Du har hele tiden full oversikt over hva som foregår, så du slipper å bekymre deg for hjemmets tilstand, enten du er på jobb eller ferie.

Det å bekymre seg om du skrudde av ovnen, eller satte på alarmen tilhører fortiden ­­- smarthuset ditt tar seg av dette. Systemet senker temperaturen om natten, slår av lys og senker varmen når du går på jobb.

Intelligent lys- og varmestyring

Bruk kun ett trykk for å stille lys via app. I tillegg kan du automatisere lys- og varmestyring med tidsinnstillinger og bevegelsessensorer. Eksempelvis kan du definere lysstyrke og ha et mer behagelig lys om du beveger deg i huset om natten.

Strømmåler i de fleste enheter samt måler i sikringsskapet gir deg forbruks oversikt ned til hver enkelt enhet. Det er også mulig å få detaljert statistikk over energiforbruk, samt forslag til hvordan du kan spare strøm.

Oversikt og trygghet

Du har full oversikt og kontroll uansett hvor du er i verden. - Sett bruker nivå og gi tilgang til håndverker, vaskehjelp, venner og familie.

Bevegelsessensorer og magnet kontakter gir deg melding om det er bevegelse og om noen skulle åpne en dør eller et vindu når du ikke er hjemme.

Enkelt å sette opp - Enklere å bygge på

Det er utrolig enkelt å konfigurere Futurehome, og alle kan gjøre det rett fra smarttelefonen. Et fullstendig smarthus kan nå settes opp på timer fremfor dager. Det er samtidig enkelt å utvide antall smarte enheter i huset ved en senere anledning.

Den trådløse bygningen

De fleste produktene i Futurehome kommuniserer trådløst over radiofrekvens. Dette gir ubegrenset fleksibilitet og sparer både installasjons tid og materiell.

Futurehome er bygget rundt EnOcean og Z-Wave, to store standarder innen trådløs automasjon. Dette betyr at Futurehome støtter et bredt utvalg av produkter.

Redusert vedlikehold

Tilpasnings vennlig, ingen ekstra kabling! Flere av komponentene i Futurehome benytter seg av moderne energi høstings teknologi. Det betyr at de samler sin egen energi enten ved hjelp av lyset i rommet, når du trykker på bryteren, ved bevegelse eller temperaturforandringer. Slik kan du oppnå et fullstendig vedlikeholdsfritt system som ikke trenger årlig service eller batteri bytte.