Første trinn

  • Oppdatert

Intro

I denne artikkelen viser vi deg hvordan du setter opp smarthjemmet ditt. 
Vi begynner med å koble til Smarthub og pare den til husholdningen din.

 

 

 

 

 

 

Trinn 1 – last ned appen

Det er veldig enkelt å komme i gang med det nye smarthuset ditt fra Futurehome. Hvis du ikke allerede har gjort det, gå til App Store eller Google Play for å laste ned Futurehome-appen.

download_apple.jpeg  download_google.jpeg

Futurehome støtter Apple iPhone fra versjon 8 og opp, samt Android-baserte smarttelefoner fra versjon 5 og opp.

Trinn 2 — opprett en bruker eller logg inn

Hvis du ikke allerede har en bruker, må du registrere deg for å bruke appen. Klikk på «logg inn» nederst på skjermen og fyll inn e-postadresse og ønsket passord, og klikk deretter på «registrer deg» Du vil motta en e-post med en link du må klikke på for å aktivere kontoen din.

first1_f.svg

Etter at du har aktivert kontoen din, kan du se brukerprofilen din ved å klikke på innstillinger nederst til høyre og deretter klikke på «deg». Du kan redigere informasjonen ved å klikke på «personlig info». For å få en best mulig opplevelse av appen, er det viktig at denne informasjonen er riktig.

Etter at du har satt opp kontoen din må du opprette en husholdning, som vist i neste steg.

first2_f.svg   first3_f.svg  

Trinn 3 — opprette en husholdning

For å opprette en husholdning, klikk på «opprett husholdningen din» fra oversiktskjermen. Det er viktig at du fyller inn informasjonen så nøyaktig som mulig.

Hvis en elektriker har satt opp Futurehome for deg, er det ikke nødvendig å sette opp et sted. Elektrikeren overfører eierskap av husholdningen til deg, og alt som er beskrevet nedenfor har allerede blitt satt opp på forhånd.

Hvis du setter opp Futurehome selv, er det viktig å fylle inn så mye informasjon om stedet som mulig, slik at vi kan tilpasse tjenesten til deg og andre i hjemmet ditt deretter. Det går fint dersom du ikke skulle ha all informasjonen tilgjengelig, den kan også fylles ut ved et senere tidspunkt om ønskelig.

Velg riktig adresse og kartposisjon for stedet. Over tid vil flere funksjoner bygges på stedets faktiske plassering. Posisjonen brukes også til å fastslå riktig tidspunkt, dato og klokkeslett for soloppgang/solnedgang og liknende.

first2.svg

Trinn 4 – slå på og pare Smarthub med husholdningen

Slå på Smarthub

For å garantere best mulig rekkevidde for Smarthub, bør den plasseres så sentralt i hjemmet som mulig. Den skal også plasseres på et sted der den kan kobles til en nettverkskabel.

Koble til Smarthub med den medfølgende nettverkskabelen og strømadapteren, som instruert nedenfor. Smarthub starter nå automatisk. Oppstarten kan ta opptil fem minutter. Under oppstartsfasen blinker logoen på toppen av Smarthub først grønt, deretter lyser den opp i hvitt.

https://support.futurehome.no/hc/article_attachments/360050845731/smarthub_network_power.png

Pare Smarthub med husholdningen

Sørg for at Smarthub er på. Husk at det kan ta flere minutter for Smarthub å slå seg på. Klikk deretter på «legg til Smarthub» i appoversikten og følg instruksjonene. Du kan enten pare Smarthub ved å skanne QR-koden eller legge inn serienummeret manuelt. Både QR-koden og serienummeret er plassert på undersiden av Smarthub.

Merk: Dersom Smarthub ikke har en QR-kode og serienummeret er A1013Exxxxx, må du kontakte support. Med Classic Smarthub er det ikke mulig å legge den til et sted uten å få riktig serienummer fra support.  

hub1.svghub2.svg

first4_f.svg   first5_f.svg

Hvis Smarthub ble paret riktig, kan du fortsette til neste steg og legge til den første enheten din.

Hvis paringen mislyktes, se feilsøkingsartikkelen for Smarthub.

Var denne artikkelen nyttig?

6 av 19 syntes dette var nyttig

Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

Kommentarer

0 kommentarer

Artikkelen er stengt for kommentarer.