Ekskludering - slette enheter

  • Oppdatert

Noen ganger ønsker du å slette en inkludert enhet eller legge den inn igjen. Sletting varierer noe avhengig av enheten.

 

 

 

 

Zigbee sletting

En Zigbee-enhet kan enkelt slettes i enhetsinnstillingene i appen.

1. Gå til innstillinger settings.svg → enheter.

2. På listen over alle enheter finner du den du vil slette og velger den.

3. Gå til setup.svg innstillinger og deretter bla nedover.

4. Velg "slett".

e5_mini.svg  e6_mini.svg  e7_mini.svg

5. Etter en vellykket sletting, skal appen bekrefte at enheten er slettet.

Z-Wave sletting

Z-Wave sletting gjøres vanligvis ved å starte sletting i appen og bruke samme metode for aktivering på enheten som under inkludering.

1. Gå til innstillinger settings.svg→ enheter → fjern enhet.

2. Trykk på "start sletting".

e1.svg  e2_mini.svg  e3_mini.svg

3. Smarthub er nå i ekskluderingsmodus. Du vil nå ha ett minutt på deg til å utføre aktiveringen på en enhet - ofte den samme som under inkludering. Vanligvis må du trykke på enhetens funksjonsknapp en eller flere ganger. Se produsentens manual for å sjekke riktig metode.

e4.svg

4. Hvis du har noen problemer med sletting, prøv å flytte deg nærmere Smarthuben.

5. Etter en vellykket sletting, skal appen bekrefte at enheten er slettet.

Z-wave tvangssletting

Hvis vanlig sletting ikke fungerer og/eller enheten ikke har kontakt med Smarthuben, kan du tvangsslette en Z-Wave-enhet i appen.

Merk: Denne metoden vil ikke være vellykket hvis enheten har kontakt med Smarthuben. I så fall bruk vanlig sletting.

  1. Gå til innstillinger settings.svg → enheter → velg en enhet.
  2. Gå til setup.svg innstillinger og deretter bla nedover.
  3. Velg "tvangsslett".

Var denne artikkelen nyttig?

0 av 7 syntes dette var nyttig

Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

Kommentarer

0 kommentarer

Logg på hvis du vil legge inn en kommentar.