Kom i gang med Futurehome

  • Oppdatert

Steg 1 - Last ned appen

Det er veldig enkelt å komme i gang med ditt nye smarthus fra Futurehome. Dersom du ikke allerede har gjort det, gå til App Store eller Google Play for å laste ned Futurehome applikasjonen.

download_apple.jpeg  download_google.jpeg

Futurehome støtter Apple iPhone fra versjon 8 og oppover samt Android baserte smarttelefoner fra versjon 5 og oppover.

Steg 2 - Lag en bruker eller logg inn

Dersom du ikke allerede har en bruker må du registrere deg for å kunne bruke appen. Klikk på register nederst på skjermen. Registrer deg ved å fylle inn e-post og ønsket passord, etterfulgt av å trykke på "registrer". Du vil motta en e-post der du må trykke på en link for å aktivere kontoen din.

Etter at du har aktivert kontoen din kan du se brukerprofilen din ved å trykke innstillinger nede til høyre og deretter på du. Du kan redigere informasjonen ved å klikke på "personlig informasjon". For best mulig app-opplevelse er det viktig at denne informasjonen stemmer.

Etter at du har satt opp kontoen din må du opprette din husholdning, som vist i neste steg.

first2_f.svg           first3_f.svg

Steg 3 - Opprett en ny husholdning

For å opprette en hushusholdning, klikk på "opprett din husstand" fra oversiktskjermen. Det er viktig at du fyller ut informasjonen så nøyaktig som mulig.

Dersom en elektriker har satt opp Futurehome for deg vil det ikke være nødvendig å sette opp et sted. Elektriker overfører eierskap av husholdningen for deg og alt som beskrives nedenfor skal være satt opp på forhånd.

Dersom du setter opp Futurehome selv er det viktig å fylle inn så mye informasjon om stedet som mulig slik at vi kan tilpasse tjenesten for deg og de andre i boligen deretter. Ikke bekymre deg dersom du ikke har alle detaljene, de kan fylles ut på et senere tidspunkt om ønskelig.

Velg riktig adresse og kartplassering for stedet. Det vil med tiden bygges flere funksjoner på stedets faktiske posisjon. Posisjonen benyttes også til å fastslå riktig tid, dato og tidspunkt for soloppgang/solnedgang og lignende.

first2.svg

Steg 4 - Slå på og par din Smarthub til husstanden

Slå på din Smarthub

For å garantere best mulig rekkevidde på din Smarthub bør den plasseres så sentralt i boligen som mulig, gjerne i samme område som nettverksruteren din for enkelt å kunne tilknytte Smarthub mot ditt hjemmenettverk.

Koble opp Smarthub med medfølgende nettverkskabel og strømadapter slik som anvist under. Din Smarthub vil nå starte automatisk. Oppstarten kan ta opp til 2 minutter. Under oppstartsfasen lyser det sterkt lilla ved logoen på toppen av Smarthub, når Smarthub har startet og er klar vil lyset bli hvit/rosa og noe svakere.

https://support.futurehome.no/hc/article_attachments/360050845731/smarthub_network_power.png

Par din Smarthub til husholdningen

Sørg for at Smarthuben er på og tilkoblet det samme nettverket som mobilen din. Husk at det kan ta flere minutter for Smarthuben å skru seg på. Klikk så på "legg til Smarthub" i oversikten i appen og følg instruksjonene. Du kan enten pare Smarthuben ved å skanne QR-koden eller ved å manuelt skrive inn serienummeret. Både QR-koden og serienummeret er plassert på undersiden av Smarthuben.

 

hub1.svghub2.svg

first4_f.svg   first5_f.svg

Dersom Smarthuben din ble paret riktig kan du gå videre til neste steg og legge til din første enhet.

Var denne artikkelen nyttig?

6 av 19 syntes dette var nyttig

Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

Kommentarer

0 kommentarer

Artikkelen er stengt for kommentarer.