Futurehome Charge - Automatisk start af opladning

• Opdateret

I Futurehome-appen aktiveres funktionen “opladning autostart” som standard.

Når du forbinder dit kabel med din bil, starter opladningen automatisk uden manuel aktivering i appen. Denne problemfri funktion sikrer elbil-opladninger effektivt uden ekstra trin fra din side.

Hvis du har smart opladning (Power Manager) aktiveret, kan dette påvirke starten af opladningssessionen på grund af energipriser eller samtidigt strømforbrug i husstanden.

1.svg       charge_settings.svgchautoo.svg     chauto.svg