Futurehome 16A relé

  • Oppdatert

Installasjon

Reléet skal installeres av autorisert installatør. Spenningen til reléet må til enhver tid være frakoblet under installering.

Når reléet er koblet opp i henhold til brukermanual kan enheten inkluderes i Futurehome Smarthub.

IMG_9932.JPG

Inkludering

For å legge til enheten på Smarthuben må Smarthuben settes i inkluderingsmodus. Dette gjøres ved å gå til innstillinger settings.svg → enheter → legg til enhet → Zigbee → start. Når appen leter etter enhet setter du reléeti inkluderingsmodus. Det gjøres ved å holde inne funksjonsknappen i 5 sekunder.

16a1_f.svg

Når reléet blir funnet i appen, trykk “Ok, ferdig!”. Enheten ligger nå nederst i enhetslisten din. Trykk på den → setup.svg innstillinger → gi den et navn, en funksjon og et rom.

Ekskludering

For å slette enheten må du inn på enhetslisten → trykk på reléet → setup.svg innstillinger → slett.

Konfigurering

Reléet er en av/på-bryter og kan derfor ha mange forskjellige funksjoner i systemet. Det kan kobles på et lys, panelovn, varmekabler eller varmtvannsbereder. Ut ifra hva du ønsker å bruke den til, må du velge funksjonen i appen. Om du ønsker den til å styre en panelovn velger du den som “varmeapparat”. Med denne funksjonen vil reléet skru seg av og på basert på temperaturen i rommet. I dette tilfellet ønsker vi å konfigurere den som varmtvannsbereder.

16a2_f.svg

Var denne artikkelen nyttig?

1 av 1 syntes dette var nyttig

Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

Kommentarer

0 kommentarer

Artikkelen er stengt for kommentarer.