Futurehome Termostat

 • Oppdatert

Installasjon

TermostatHvit_f_500px-72dpi_test.png

Termostaten må monteres av en autorisert installatør. Spenningen til termostat må alltid være frakoblet under installasjon.

Når termostaten er tilkoblet i henhold til produsentens brukerhåndbok, kan termostaten inkluderes i Futurehome Smarthub.

Inklusjon

For å legge til enheten, må Smarthub settes i inklusjonsmodus.

 1. Åpne appen → settings.svginnstillinger → enheter → legg til enhet → Zigbee → start.

16a1_f.svg

 1. Sett termostaten i inklusjonsmodus ved å holde nede minus-knappen i 8 sekunder. (Zigbee-ikonet blinker på termostaten).
 2. Når termostaten er funnet i appen, trykker du på "Ok, ferdig!". Enheten er nå nederst på enhetslisten din. Velg den → setup.svginnstillinger → gi den et navn, en funksjon og et rom.
 3. Hvis det er en tilgjengelig oppdatering på termostaten, vil den starte den automatisk. Ikke slå av strømmen til termostaten mens oppdateringen pågår.

Ekskludering

Gå innstillinger settings.svg→ enheter → finn enheten i listen →  setup.svginnstillinger → slett.

Konfigurasjon

Termostaten har to temperatursensorer, en intern romsensor og en gulvsensor. Som standard er den satt til romsensoren.

 1. Velg sensoren på termostaten ved å holde ned + og - samtidig i 5 sekunder. Du er nå i menyen, der innstillingen 01 er sensorinnstillingen.

 2. Trykk + eller - for å endre standardvalget.
  0 = romsensor
  1 = gulvsensor
  2 = maksimal vakt*

 3. Bekreft med ⏻

* Maksimal vakt bruker romsensoren som en temperatursensor, men vil slå av varmen dersom gulvsensoren når 27 grader. Dette er egnet for tregulv som ikke tåler høy varme.

I appen har termostaten to kanaler, der kanal 1 omfatter termostaten og den valgte sensoren, mens kanal 2 omfatter sensoren som ikke er valgt. For mer informasjon se en artikkel om kanaler.

Etter den siste oppdateringen er det også mulig å sette termostaten i regulatormodus.  (Den nyeste termostaten med strømmåler er nødvendig).
For å sette den som regulator, skriv inn innstillingene som beskrevet ovenfor, innstilling 14 og verdi 0, eller du kan sette den inn som vist nedenfor:

Power Regulator.gif

Når enheten er i den modusen kan brukeren endre regulatorperioden og velge mellom fen alternativer: 15 minutter, 30 minutter som er standardinnstilling, 45, 60 og 90 minutter.

Les mer om regulatorfunksjonen lenger ned i denne artikkelen.

thermo1_f.svg   thermo2_f.svg

Strømmåling

Det er to versjoner av termostaten. Én med en intern strømmåler og én uten. Hvis du har én uten, vil du se dette gjennom termostaten som rapporterer 0 W selv når den er slått på. For å legge til forbruk, må du først vite hvor mye strøm varmekablene i gulvet bruker og deretter angi denne verdien.

 • Gå til innstillinger settings.svg→ enheter → termostat → tilleggsfunksjoner → angi W. Angi verdien i W, ikke kW. Eksempel: 1800, ikke 1,8.

Effekt.svg  W.svg

 

Svart skjerm på termostaten

 1. Test hvis termostaten har strøm ved å trykke på én av knappene på termostaten. Den skal blinke blått. Hvis den blinker, gå videre til neste trinn - hvis ikke, sjekk strømmen.
 2. Prøv å holde av/på-knappen inne i 5 sek. Termostaten skal slå seg på.
  Hvis den ikke gjør det, gå til neste trinn.
 3. Hold minus- og menyknappen (tre prikker) inne samtidig og tell til tre (deaktivering av barnelås).
 4. Hold av/på-knappen inne i 5 sek. igjen.

Scenariet her er at termostatens skjerm er slått av og barnelåsen har deretter blitt aktivert. Trinnene ovenfor forklarer hvordan du deaktiverer barnelåsen og slår skjermen på igjen. 

 

Nyeste oppdatering

Vi jobber med å forbedre produktene våre for å sikre at kundene våre får den beste brukeropplevelsen.

Den nyeste oppdateringen i Futurehome-termostaten inneholder fire store endringer, i den nyeste versjonen av enheten med strømmåling:

 • Strømregulator:

 1. På termostaten: åpne innstillingene ved å holde (+) og (-) nede samtidig i fem sekunder → velg innstilling 14 som er enhetstype → verdi 0 er regulator, verdi 1 er termostaten.

 2. For å angi regulatorperioden: åpne innstillinger → velg innstilling 15 (regulatorperiode) → angi minuttene.

Antall minutter bestemmer syklusens lengde. Hvis du angir 30 min og regulatoren er angitt til 50 %, varmer regulatoren i 15 min, deretter vil den være av i 15 min. I totalt 30 min.

 • Skjul/vis klokke:

For å skjule eller vise klokken: åpne innstillinger på termostaten → velg innstilling 16 som er klokken → verdi 0 er skjul, verdi 1 er vis.

 • Minimum nedtoning av skjermen:

Det er nå mulig å nedtone skjermen til null. For å gjøre dette, gå til innstillinger → velg innstilling 10 (lysstyrke i søvnmodus)→ verdi 0 er den laveste.

 • Justere søvnmodus:

For å justere temperaturinnstillingen for søvnmodus, åpne termostatinnstillinger → velg innstilling 17 som er «standardtemperatur for søvnmodus»→ angi ønsket temperatur.

Var denne artikkelen nyttig?

5 av 17 syntes dette var nyttig

Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

Kommentarer

0 kommentarer

Artikkelen er stengt for kommentarer.