Futurehome Charge — hvordan fungerer kabellåsen?

• Oppdatert

Futurehome Charge er utstyrt med kabellåser for å hindre tyveri, sikre trygghet og gi brukervennlighet. Disse låsene avskrekker tyveri av dyre ladekabler, reduserer snublefeller og forhindrer skade forårsaket av utilsiktet rykking. På lang sikt forbedrer de sikkerheten, tryggheten og brukervennligheten til elbil-ladestasjoner både for operatører og sjåfører.

Kabellåsen fungerer ved å sikre ladekabelen til ladestasjonen. Dette innebærer en mekanisme der kabelen settes inn i et spor på ladestasjonen og deretter låses på plass. Når den er låst kan ikke kabelen fjernes fra Charge uten å låse opp mekanismen, og dermed hindre tyveri eller uautorisert fjerning.
Som en Futurehome Charge-bruker har du muligheten til å låse opp ladekabelen via appen eller ved å klikke på opplåsingsikonet i laderens grensesnitt.

1.svg    cablelocked.svg

I tillegg har du muligheten til å tilpasse standardinnstillingene etter dine preferanser, inkludert muligheten til å velge om kabelen låses automatisk når den er koblet til laderen.

Merk at kabelen alltid vil være låst under ladeøkter.

1.svg    settings.svgevc4.svg    evc5.svg