Futurehome Charge — fabrikkinnstilling

• Oppdatert

En fabrikkinnstilling er prosessen med å gjenopprette enheten til sine opprinnelige fabrikkinnstillinger. Dette sletter all data, innstillinger og applikasjoner som er lagt til enheten siden den først ble produsert.

Futurehome Charge tillater en fabrikkinnstilling å bli utført i ulike scenarier. For å utføre denne prosedyren, må du følge disse trinnene: Charge > Innstillinger > Avanserte innstillinger > Fabrikkinnstilling.

Etter dette bør du følge trinnene i appen for å fullføre fabrikkinnstillingen av Charge.

1.svg    2.svg4.svg    5.svg