Futurehome Charge — smartlading (Power Manager)

• Oppdatert

Merk: For at Charge skal optimaliseres basert på energipriser, må den kobles til Internett. Dette kan gjøres direkte via WiFi eller gjennom Smarthub-en via Zigbee.

Settt opp Charge i Power Manager

Følg disse trinnene for å sette opp smartlading:

1. Klikk fra energiflisen fra hjemskjermen i appen.
  2. Klikk på lynikonet i øverste høyre hjørne.
  3. Aktiver Power Manager og klikk på «Administrerte enheter».
  4. Velg Charge i listen → lagre.

even1.svg  even2.svg

evenmd.svg 5.svg

Hvordan fungerer dette?

Futurehome henter strømprisene fra Nord Pool (den europeiske energibørsen) hver dag Klokken 13.00 får vi prisene for neste dag, og basert på det planlegger vi optimalisering på enhetene dine.

Vi deler dagen i to, dyrt og billig, på 50 prosentil. Dette vil i de fleste praktiske tilfeller tillate lading i de tolv billigste timene den dagen, og ikke tillatte lading i de tolv dyreste timene Husk at dette kan variere. Noen dager kan det være 14 billige timer, og andre dager kan det være 10.