Futurehome Charge — ladestrømgrense

• Oppdatert

Ladestrømgrense

Dette begrenser den mye grensen for hva Charge kan gi til bilen Dette kan endres i appen under Charge → innstillinger → Ladehastighet.

ev1.svg    ev2.svg

chsp.svg    chspp.svg

Minste ladehastighet er seks ampere, og maksimal er like grensen satt av elektrikeren ved installasjonen.

I eksempelet nedenfor ser vi husholdningens automatbryter, Charges strøm og Charge selv.

Ladestrømgrensen kan ikke være høyere enn ladingens automatsikring, ellers utløses den.

Group 2714.png