Futurehome Smarthub II

  • Oppdatert

Untitled.png

Introduksjon

Smarthussentral basert på Z-Wave og Zigbee, og hjertet i ditt smarte hjem. Tilkobles hjemmenettverket og sørger for kommunikasjon og kompabilitet mellom støttede smarthusprodukter og Futurehome app. For å installere og bruke Futurehome må man benytte Futurehome mobil-app. Denne er tilgjengelig gratis i App Store og Google Play. - En full liste over støttede produkter finner man på products.futurehome.io.

Fabrikat Futurehome AS
Elnummer 4500160
Leverandørens varenummer CUBE-2V0-EU
ETIM-klasse EC000699 - Sentralenhet for bussystem

Installasjonsveiledning

  1. Koble den nye Smarthuben til et nettverk og en stikkontakt ved å bruke kablene som er med i esken. Pass på at nettverket har internettilgang. Smarthuben starter automatisk når strømmen kobles til

    Tips: Installer Smarthuben et sentralt sted i hjemmet ditt, slik at du får best mulig radiodekning til de trådløse enhetene i hjemmet.

  2. Last ned Futurehome appen fra App Store eller Google Play. Så kan du lage en bruker, eller logge inn hvis du allerede har en konto. Nå vil du bli bedt om å lage din første husholdning. Hvis dette ikke er din første Futurehome kan du lage en ny husholdning fra innstillinger menyen. Skriv inn de detaljene som trengs og trykk på neste.

  3. Nå trykker du på knappen "Legg til Smarthub" på hovedskjermen for det nye stedet. Legg til den nye Smarthuben din på nettstedet ved å skanne QR-koden på undersiden av Smarthuben. Alternativt kan du skrive inn den unike ID-en som står under QR-koden.

  4. Det nye stedet og Smarthuben er nå konfigurert, og du er klar til å begynne å legge smarte enheter til hjemmet. Hver enhet og produsent har en litt ulik sammenkoblingsprosess. Du bør sjekke enhetsspesifikasjonen for å forstå om den er basert på Z-Wave eller ZigBee-radioteknologi, og hvordan du setter i gang sammenkobling av enheten. Du bør også sjekke databasen på products.futurehome.io for å se om enheten støttes av futurehome.

Tekniske spesifikasjoner

Kommunikasjon Zigbee, Z-wave
Strømforsyning 5V DC (2.6A, USB-C)
IP-klassifisering IP 22
Brukstemperatur 0-35 degrees C
Høyde (mm) 118
Bredde (mm) 118
Dybde (mm) 32
CPU ARM Cortex-A53
Lagring 8 GB eMMC
Minne 2 GB RAM

Dokumenter

Var denne artikkelen nyttig?

0 av 1 syntes dette var nyttig

Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

Kommentarer

0 kommentarer

Logg på hvis du vil legge inn en kommentar.