Namron Zigbee Touch termostat

 • Oppdatert

NamZig.png

Termostaten må monteres av en autorisert installatør. Spenningen til termostat må alltid være frakoblet under installasjon.

Når termostaten er tilkoblet i henhold til produsentens brukerhåndbok, kan termostaten inkluderes i Futurehome Smarthub.

Inklusjon

For å legge til enheten, må Smarthub settes i inklusjonsmodus.

 1. Åpne appen → innstillinger → enheter → legg til enhet → Zigbee → start.

  ZigInc.svg

 2. Sett termostaten i inkluderingsmodus ved å holde nede ned-knappen i åtte sekunder. (Zigbee-ikonet blinker på termostaten)

Når termostatnt er funnet i appen, trykker du på "Ok, ferdig!". Enheten er nå nederst på enhetslisten din. Trykk på den → innstillinger → gi den et navn, en funksjon og et rom.

Ekskludering

Gå innstillinger → enheter → finn enheten i listen → innstillinger → slett.

Konfigurasjon

Termostaten har to temperatursensorer, en intern romsensor og en gulvsensor. Som standard er den satt til romsensoren. Termostaten har også reguleringsmodus. Dette betyr at du ikke trenger en temperatursensor fordi enheten kjører på strømsykluser — x tid på — x tid av.

 1. Gå til innstilingsmenyen på termostaten ved å holde opp- og nedpilene inne samtidig i fem sekunder. Innstilling 01 er modusinnstillingen (regulator eller termostat). Innstilling 03 er sensorvalget i termostatmodus.

 2. Innstilling 01:
  0 = strømregulator
  1 = termostat

 3. Innstilling 03:

  0 = intern romsensor
  1 = ekstern/gulv-sensor
  2 = maksvern*

 4. Bekreft ved å holde M-knappen nede.

  * Maksimal vakt bruker romsensoren som en temperatursensor, men vil slå av varmen dersom gulvsensoren når 27 grader. Dette er egnet for tregulv som ikke tåler høy varme.

Strømregulator

Du kan også endre modusen på enheten i Futurehome-appen. Gå til innstillinger → enheter → termostaten → innstillinger → Strømregulatorinnstillinger.

Aktiver denne funksjonen og trykk på «lagre». Etter tre sekunder vises driftssyklusen.

Driftssyklusen er intervallet for på-av-syklusen innenfor dette tidsrommet. F.eks. du har en driftssyklus på 30 minutter og har satt regulatoren til 50 %. Dette lar regulatoren stå på varme de første 15 minuttene og av de siste 15 minuttene. Hvis du setter den til 30 % varmer regulatoren i 9 minutter, og er av i de gjenværende 21 minuttene.

Kjente begrensninger

 • 1 % feil per trinn. 5 % på regulatoren er 6 % i appen Dette fortsetter for hvert trinn, noe som betyr at 90 % på regulatoren vises som 100 % i appen. 
 • Når den er i regulatormodus er enheten ikke tilgjengelig i moduser, snarveier eller automatiseringer.
 • Når enheten brukes som regulator er den vanligvis montert utenfor rommet den kontrollerer. Den interne temperatursensoren viser temperaturen i rommet utenfor der den er angitt i appen. Dette fører til at temperaturen utenfor rommet vises inni rommet i appen. 

Var denne artikkelen nyttig?

0 av 1 syntes dette var nyttig

Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

Kommentarer

0 kommentarer

Artikkelen er stengt for kommentarer.