Futurehome Smart Termostat

• Oppdatert

Introduksjon

Futurehome Smart Termostat er tilpasset norske veggbokser og installasjonssystemer, noe som gjør det enkelt å bytte fra konvensjonelle termostater til en smart løsning. Termostaten er kompatibel med 10, 12, 15 og 47 kOhm følere og tåler belastning på 16A/3600W.

Manufacturer Futurehome AS
EL number 4501390 (hvit)
4501391 (svart)
Suppliers item number Co002 (hvit)
Co015 (svart)
ETIM Class EC011309 - Romtermostat med klokke

Installasjonveiledning

1. Monter termostaten i henhold til koblingsskjemaet.
  2. I Futurehome appen, gå til innstillinger → enheter → legg til enhet → Zigbee → start.
  3. Trykk og hold inne minus-tasten på termostaten i 8 sekunder. Zigbee-ikonet skal begynne å blinke raskt.
  4. Når enheten dukker opp i appen, trykker du “Ok, ferdig”.
  5. Finn termostaten i enhetslisten og trykk deretter på innstillinger.
  6. Gi termostaten et navn og plasser den i et rom → lagre.

Innstillinger på termostaten

For å åpne menyen på termostaten holder du inne + og - sammen i 5 sekunder. I menyen vil det vises tall som representerer hver sin innstilling. Får å redigere innstillingen trykker du (...). Deretter endrer du verdien på innstillingen med + og -, og lagrer med enkelt-trykk på av/på-knappen.

1. Sensortype:
    0 - Internromføler
    1 - Gulvføler
    2 - Maksvokter (regulerer basert på lufttemperatur, men har maksbegrensning på gulvføler. Dette er egnet for f.eks. tregulv).
  2. Gulvfølertype:
    0 - 10 kOhm (medfølgende).
    1 - 12 kOhm
    2 - 15 kOhm
    3 - 47 kOhm
  3. Maksvoktertemperatur. 20-95°C. Standard er 27°C.
    --: Ingen begrensning.
  4. Sving. 1-9°C. Standard er 2°C.
  5. Kalibrering. -9 til +9°C. Standard er 0°C.
  6. Høyeste setpunkt. 35-90°C. Standard er 35°C.
  7. Laveste setpunkt 0-30 °C. Standard er 5°C.
  8. Setpunkt for hjemmemodus. (Dette er modus på termostaten, ikke i appen, og må derfor ikke forveksles). Standard er 22°C.
  9. Setpunkt for bortemodus. Standard er 15°C.
  10. Lysstyrke på displayet i hvilemodus. 1-10. Standard er 1.
  11. Åpent vindudeteksjon.
    0 - deaktivert
    1 - aktivert
  12. Omstart av termostaten. Velg == og vent i 5 sekunder.
  13. Fabrikkinnstilling Velg == og vent i 5 sekunder.

Tekniske spesifikasjoner

Belastning 16 A
Effekt 3600 W
Spenning 230V AC
Høyde (mm) 56
Bredde (mm) 56
Dybde (mm) 24
Depth (mm) 32
Kommunikasjon Zigbee 3.0
IP IP20 (innendørs)

Documenter