Instruksjon Aqara

• Oppdatert

Om produktene

Aqara produserer en rekke enheter som kommuniserer på Zigbee-protokollen. Merk at disse derfor ikke er kompatible med Smarthub Classic (Cube 1V0). Denne artikkelen vil ta for seg:

• Temperature and humidity sensor
  • Motion sensor
  • Door and window sensor
  • Smart plug
  • Single switch module T1

Inkludering

1. Åpne Futurehome-appen → Innstillinger settings.svg → Enheter → Legg til ny enhet.
  2. Velg Zigbee → Start.
  3. Hold inne reset-knappen på enheten til led-indikatoren begynner å blinke.
    • Temperature and humidity sensor - 5 sekunder.
    • Motion sensor - 3 sekunder.
    • Door and window sensor - 3 sekunder.
    • Smart plug - 5 sekunder.
    • Single switch module T1 - 8 sekunder.
  4. La Smarthuben og enheten jobbe litt. Det kan ta opp til 1 minutt.
  5. Når enheten dukker opp kan du trykker “ferdig”. Enheten vil ligge nederst i listen → trykk “ setup.svg innstillinger” → Gi den et navn, plasser den i rom og velg funksjon → Lagre

Ekskludering

1. Naviger til innstillinger settings.svg → Enheter
  2. Finn enheten i listen og trykk på den.
  3. Velg setup.svg innstillinger → Slett
  4. Når enheten er slettet vil du få en bekreftelse i overskriften.

Konfigurering

Aqara-produktene har veldig grunnleggende og enkle funksjoner, men det finnes noen muligheter. Smart plug kan f.eks. velges som en varmeenhet, plasseres i samme rom som en temperatursensor og disse vil da snakke sammen for å regulere varmen i rommet. Om du velger “belysning” og plasserer den i samme rom som en beveglesessensor, kan den skru seg på og av automatisk basert på bevegelse i rommet.

Nullstill til fabrikkinnstillinger

Hold inne reset-knappen på enheten til led-indikatoren begynner å blinke.

• Temperature and humidity sensor - 5 sekunder.
  • Motion sensor - 3 sekunder.
  • Door and window sensor - 3 sekunder.
  • Smart plug - 5 sekunder.
  • Single switch module T1 - 8 sekunder.

Produktmanualer

Aqara Temperatur and humidity sensor - manual

Aqara Motion sensor - manual

Aqara Door and window sensor - manual

Aqara Smart Plug - manual

Aqara Single switch module T1 - manual