Futurehome-modusbryter

• Oppdatert

Futurehome-modusbryter er en liten bryter som gir deg rask kontroll over Futurehome-moduser. Du kan finne ut mer om moduser her.

Inklusjon

1. Åpne appen → innstillinger settings.svg → enheter → legg til ny enhet.
  2. Select Z-Wave → «inkluder kjente enheter raskere» → start.

Gruppe  Gruppe  Gruppe

3. Sett enheten i inkluderingsmodus:
    Hold begge de øvre knappene nede i tre sekunder LED-indikatoren slås på og blinker seks ganger etter vellykket inkludering.
    Gruppe
  4. Plasser enheten i et rom:
    Modusbryteren er nå nederst på enhetslisten din → velg den → innstillinger setup.svg → gi den et navn og et rom.

Eksludering

For å slette enheten gå til innstillinger settings.svg → enheter → fjern enhet → start utelukkelse → sett enheter i inkludering/utelukkelse-modus.

LED-indikatoren blinker fire ganger etter vellykket utelukkelse.

Tilbakestill til fabrikkinnstillinger

Hold nede begge de øverste knappene i 10 sekunder. LED-indikatoren slås på og blinker fire ganger etter vellykket tilbakestilling til fabrikkinnstillinger.

Brukerveiledning