Brukertilgang og brukerprofil

• Oppdatert

Når du først lager en husholdning med en ny Smarthub vil du automatisk bli husholdningens eier. For å overføre eierskap til en annen bruker kan du gå til "innstillinger settings.svg → husstand → overfør eierskap".

For å legge til en ny bruker i husstanden, gå til "innstillinger settings.svg → andre → + bruker" og skriv inn eposten til den nye brukeren. Personen du la til vil da motta en e-post der de kan godta invitasjonen din og lage en ny bruker, dersom de ikke allerede har en.

Som eier av en husstand har du full tilgang til alle enheter og deres innstillinger, samt husholdningens innstillinger, brukertilgang og mer. Andre brukere på samme husholdning kan enten ha full tilgang eller vanlig tilgang, og eieren kan endre på dette når som helst. Brukere med full tilgang kan gjøre alle de samme endringene som eieren kan (utenom innstillinger for selve husholdningen), og brukere med vanlig tilgang kan kontrollere alle funksjoner, men vil ikke ha tilgang til noen innstillinger.

I Futurehome appen kan du administrere brukerprofilen din. Her kan du redigere navn, telefonnummer, passord og endre språk.