Danfoss - Living Connect Z radiator thermostat - 014G0013 - Termostat for radiatorer (TRV)

Innlæring

• Åpne menyen i Futurehome appen og gå til Oppsett og velg rommet du ønsker å legge til enheten i.

• Trykk + knappen og Ny enhet for å starte paring på Smarthub. Du har nå 2 minutter på deg til å inkludere enheten.

• Trykk så deretter på den nedre midtre knappen på termostaten.

• Appen vil nå vise at inkludering var vellykket.

• Gi termostaten et navn feks “Radiator Stue”
  • Trykk deretter Lagre

Sletting/Ekskludering

Noen ganger ønsker man å slette en innlært enhet eller legge den inn på nytt. For å slette termostaten fra din Smarthub må du gjøre følgende:

1. Gå inn på Oppsett
  2. Finn og velg din Termostat
  5. Smarthub er nå i ekskluderingsmodus
  6. Trykk en gang på samme knapp som ved innlæring

Begynn forfra igjen for å legge den til.

Nettbutikk: Danfoss Living Connect Radiator termostat