Mine steder og Stedsinnstillinger

Futurehome lar deg enkelt behandle flere steder gjennom en og samme bruker. Dersom du har flere steder for din bruker trenger du ikke å logge ut og inn med flere brukernavn, du bytter enkelt mellom dine steder direkte i appen.

 

Mine steder:

  • Trykk på "Oppsett" fra hovedmenyen
  • Øverste vindu viser hva som er valgt sted. 
  • Herfra kan du trykke på nedtrekksmenyen og velge mellom de andre steder, feks Hytta.

Sites.png

Stedet som er valg vil alltid havne øverst i listen og vil ha et flagg fremfor seg. Fra denne menyen kan man også opprette et nytt sted.

 

Stedsinnstillinger:

For å endre på innstillingene til et sted må du navigere til Oppsett og gå inn på Stedsinnstillinger.

Under stedsinnstillinger kan man gjøre følgende:

  • Endre navn på stedet
  • Erstatte Smarthub med en ny Smarthub
  • Overføre eierskap til en ny eier, for eksempel ved salg av bolig eller lignende.
  • Tilbakestilling av Smarthub til fabrikkinnstilling. Her anbefales det å ekskludere alle Z-Wave enheter paret mot Smarthub før den nullstilles.
  • Slette sted. Når du sletter et sted vil Smarthub også nullstilles, alle enheter og innstillinger vil forsvinne.

 

 

 

Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse