Aeotec - LED Bulb - ZW098-C55 - LED lyspære, E27 sokkel

• Skru av bryteren som benyttes til å skru lyspæren av.
  • Skru ut gammel pære og skru inn din Aeotec LED Pære, skru bryteren til pæren på for å verifisere at lampen lyse opp hvitt.

Innlæring

• Igangsett innlæring i det rommet lyspæren skal stå i.
  • Velg Oppsett fra menyen, gå inn og velg rommet sensoren skal plasseres i.

• Velg Ny enhet, Smarthub går nå inn i automatisk innlærings modus.

• Skru Lyspæren AV, la den være avskrudd i 2 sek, så  igjen; Pæren vil skifte farge og pulsere grønt.

• Appen vil nå vise at inkludering var vellykket og LED Pæren vil skifte til solid hvitt lys deretter lyse konstant grønt et øyeblikk før den går til Hvitt igjen.

• LED Pæren ditt et navn feks “RGB Tak”
  • Trykk deretter Lagre

Sletting/Ekskludering

Noen ganger ønsker man å slette en innlært enhet eller legge den inn på nytt. For å slette pæren fra din Smarthub må du gjøre følgende:

1. Gå inn på Oppsett
  2. Finn og velg LED Pæren
  3. Naviger til bunnen og velg Slett
  4. Godkjenn Slett enhet
  5. Smarthub er nå i ekskluderingsmodus
  6. Skru Lyspæren AV, PÅ, AV, PÅ, AV og PÅ
  7. For å bekrefte prosessen vil LED pæren vil skifte farge til oransje i 2 sek, og så til hvit.
  8. Hvis ekskludering var mislykket vil LED pæren blinke oransje 3 ganger, så lyse rødt i 2 sek.

Begynn forfra igjen for å legge den til.

Nettbutikk: Aeotec LED lyspære

Aeotec LED Bulb brukermanual: