Sensative - Strips - 1101011 - Dør eller vindussensor, for skjult montasje

Innlæring første gang

Igangsett innlæring i det rommet sensoren skal stå.

Advarsel: Lim aldri fast Strips før den er innlært og testet i den posisjonen den faktisk skal stå.

Denne guiden er en veiledning for innlæring, sletting og resetting samt montering av Sensative Strips.

• Legg Sensative Strips sensoren på et flatt underlag, la magnetene og teipen være på.

• Åpne menyen i Futurehome appen og gå til Oppsett, så Enheter & Rom og velg rommet du ønsker å legge til enheten i.

• Trykk + knappen  og Ny enhet for å starte paring på Smarthub. Du har nå 2 minutter på deg til å inkludere enheten.

• Ta så av magnetene fra sensoren ved å rive av plastikken.

• Appen vil nå vise at inkludering var vellykket.

• Gi magnetkontakten ditt et navn feks “Vindu Loftstue”
  • Angi funksjonalitet for sensoren, Dør, Vindu, Garasjeport eller Annet
  • Trykk deretter Lagre

Sletting/eksklusjon

Noen ganger ønsker man å slette en innlært enhet eller legge den inn på nytt. For å slette enheten fra din Smarthub må du gjøre følgende:

• Finn frem den runde magneten
  • Gå inn på Setup Gå så inn på Enheter og velg din enhet, dersom du har mange enheter kan du søke etter den. Naviger til bunnen og velg Slett.
  • Godkjenn Slett enhet Smarthub er nå i ekskluderingsmodus.
  • Plassser den runde magneten på den avrundede siden av Sensative strips 3 ganger, et grønt LED lys ved Sensative logoen vil lys for hver gang magneten legges inntil.
  • Aappen vil indikere når sletting er gjennomført.

Reset

Noen ganger ønsker man å fabrikk resette en enhet:

• Finn frem den runde magneten
  • Plaser den runde magneten på den avrundede siden av Sensative strips 3 ganger innenfor 10 sekunder, la magneten bli liggende på strips i ca 10 sekunder når du plaserer den siste gang. Et langt blink fra LED lys ved Sansative logo vil syns
  • Appen vil indikere når sletting er gjennomført.

Manuell inkludering

• Finn frem den runde magneten
  • Trykk legg til ny enhet i Futurehome appen
  • Plaser den runde magneten på den avrundede siden av Sensative strips 3 ganger, et grønt LED lys ved Sensative logoen vil lys for hver gang magneten legges inntil.
  • Appen vil indikere når innlæring er gjennomført.

Montering

• Plasseres Strips i dørens eller vinduets karm så langt dette lar seg gjøre.
    Magneten bør plasseres på den bevegelige delen (Selve døren eller vinduet) så langt det lar seg gjøre.

• Den kvadratiske flate magneten bør plasseres mot hverandre i linje med den kvadratiske delen av Strips.
  • Optimal avstand mellom Strips og magneten er mindre enn 15mm
  • Strips leveres med en liten test lime flate og beskyttes med en liten papir flik. Riv denne av og plasser strips i ønsket posisjon for test.
  • Når funskjonen er testet og alt ser ut til å fungere skikkelig, Futurehome appen viser åpen/lukket tilstand. Først da kan du merke av posisjonen og feste Stips skikkelig med hele limeflaten.
  • Limet på baksiden av Stips er meget sterk, den bør bare brukes når endelig posisjon er satt, dersom den limes fast og man deretter prøver å flytte den vil Strips kunne bli ødelagt. Dersom du absolutt må flytte Strips anbefales det å bruke tanntråd eller lignende for å sakte fjerne Strips fra underlaget. Limet kan bare limes en gang, så dersom dette gjøres må ny lim påføres.

Liten avstand :

For best resultat bør magneten plasseres minst 10 mm fra kanten av Strips.

Større avstander:

For best resultat på større avstander bør magneten monteres slik at den overgår kansten på strips med 6 mm.

Utenpåliggende:
For utenpåliggende montering på vinduer og dører er det best å plassere magneten side om side. Magneten bør fortsatt stikke ca 6 mm ut fra Strips.

Nettbutikk: Sensative Strips Dør- og Vindussensor

Se mer informasjon på Sensative sine nettsider.

Sensative Strips brukermanual: