Aeotec - Multisensor 6 - ZW100-C - Multisensor, USB eller batteri

Innlæring

• Før man ønsker å legge til Aeotec Multisensor 6 i systemet bør man bestemme seg for om man ønsker at enheten skal driftes av batterier eller av den medfølgende USB-kabelen. Under batteri drift vil sensoren rapportere status en gang i timen eller ved bevegelse. Ved kablet drift vil sensoren rapportere status mye hyppigere og samtidig kunne opptre som en signal repeater/forsterker i nettverket.
  • Sett inn kabel eller sett inn batterier basert på ditt valg.
  • Start innlæring i det rommet sensoren skal stå i.

• Åpne menyen i Futurehome appen og gå til Oppsett og så velg rommet du ønsker å legge til enheten i.

• Trykk + knappen og Ny enhet for å starte paring på Smarthub. Du har nå 2 minutter på deg til å inkludere enheten.

• Snu sensoren på hodet og trykk på knappen i hjørnet på baksiden.

• Appen vil nå vise at inkludering var vellykket.

• Gi bevegelses sensoren ditt et navn feks “PIR”
  • Trykk deretter Lagre.
  • Trykk en gang på knappen på baksiden av sensoren for at Smarthub skal få siste sensor data.

Sletting/Ekskludering

Noen ganger ønsker man å slette en innlært enhet eller legge den inn på nytt. For å slette sensoren fra din Smarthub må du gjøre følgende:

1. Gå inn på Oppsett
  2. Finn riktig rom og velg din multisensor
  5. Smarthub er nå i ekskluderingsmodus
  6. Trykk en gang på samme knapp som ved innlæring

Begynn forfra igjen for å legge den til.

Nettbutikk: Aeotec MultiSensor 6