Fibaro - Door/Window Sensor - FGK-10X - Dør- eller vindussensor

Innlæring

Igangsett innlæring i det rommet sensoren skal stå

• Åpne sensoren ved å ta av lokket.

• Fjern papir fliken slik at batteriet kan gi strøm til enheten, LED lyset vil blinke blått.

• Sett på lokket igjen.

• Åpne menyen i Futurehome appen og gå til Oppsett og så Setup og velg rommet du ønsker å legge til enheten i.

• Trykk + knappen og Ny enhet for å starte paring på Smarthub. Du har nå 2 minutter på deg til å inkludere enheten.

• Trykk 3 ganger på TMP knappen på utsiden av sensoren.

• Appen vil nå vise at inkludering var vellykket. Trykk en gang på knappen igjen etterpå for å oppdatere sensor data. Dette gjøres i det rommet sensoren skal stå.

• Gi dør/vindus sensoren ditt et navn feks “Garasje dør”
  • Angi i hvilket rom den er montert.
  • Trykk deretter Lagre

Dersom Sensoren har blitt plassert ved en dør eller et vindu kan man benytte knappen på innsiden også for å legge den til i systemet, merk at TMP knapp på baksiden må være trykket inn. Noen ganger vil tapen som holder sensoren løsne over tid og TMP knapp på baksiden vil ikke lenger være trykket inn, man må derfor trykke ned på batteriet mens man trippel klikker på den innvendige TMP knappen mens Futurehome Smarthub står i inkluderings-modus.

Sletting/Ekskludering

Noen ganger ønsker man å slette en innlært enhet eller legge den inn på nytt. For å slette sensoren fra din Smarthub må du gjøre følgende:

1. Gå inn på Innstillinger
  2. Gå så inn på Oppsett
  3. Finn og velg din Dør- og Vindussensor
  4. Naviger til bunnen og velg Slett
  5. Godkjenn Slett enhet
  6. Smarthub er nå i ekskluderingsmodus
  7. Trykk tre ganger på innvendig knapp, mens batteriet trykkes ned, som vist på bildet over.

Begynn forfra igjen for å legge den til.

Nettbutikk: Fibaro Dør- og Vindussensor, FGK-101

Fibaro Dør- og Vindussensor, FGK-101 brukermanual