Fibaro - Flood Sensor - FGFS-101 - Vannlekasjesensor

Innlæring

• Åpne sensoren ved å vri lokket mot klokken.

• Fjern papir fliken slik at batteriet kan gi strøm til enheten, LED lyset vil blinke rødt og sensoren vil avgi et pip.

• Åpne menyen i Futurehome appen og gå til Innstillinger og så Setup og velg rommet du ønsker å legge til enheten i.
  • Trykk + knappen  og Ny enhet for å starte paring på Smarthub. Du har nå 2 minutter på deg til å inkludere enheten.

• Trykk 3 ganger på TMP knappen på innsiden av sensoren.

Dersom appen ikke kommer videre etter 45 sek så må man vekke sensoren ved å trippel klikke en gang til

• Appen vil nå vise at inkludering var vellykket. Trykk en gang på knappen igjen etterpå for å oppdatere sensor data. Dette gjøres i det rommet sensoren skal stå.

• Gi Flood sensoren ditt et navn feks “Vannlekasje sensor”
  • Angi i hvilket rom den er montert.
  • Trykk deretter Lagre

• Sett lokket på plass igjen og plasser sensoren på det stedet du vil den skal detektere vannlekkasje.

Sletting/Ekskludering

Noen ganger ønsker man å slette en innlært enhet eller legge den inn på nytt. For å slette vannlekasjesensoren fra din Smarthub må du gjøre følgende:

1. Gå inn på Innstillinger
  2. Gå så inn på Setup
  3. Finn og velg din sensor
  4. Naviger til bunnen og velg Slett
  5. Godkjenn Slett enhet
  6. Smarthub er nå i ekskluderingsmodus; trykk tre ganger på samme knapp som ved innlæring

Begynn forfra igjen for å legge den til.

Nettbutikk: Fibaro Lekkasjesensor FGFS-101

Fibaro Flood Sensor FGFS-101 brukermanual: