Aeotec - Heavy Duty Smart Switch - ZW078-C - Av/på styring, store laster (40A)

Innlæring

Termostaten skal installeres av autorisert installatør.

Spenningen til bryteren MÅ TIL ENHVER TID være frakoblet under installering.

Når bryteren er koblet opp i henhold til produsentens brukermanual kan den inkluderes i Futurehome Smarthub.

• Åpne bryterens deksel ved å fjerne skruen ved bunnen. Aktiver så spenning til bryteren.

• LED lyset vil blinke rødt når bryteren ikke er lært inn i en kontroller.

• Velg Oppsett fra menyen, gå inn på Rom og enheter og velg rommet sensoren skal plasseres i.

• Velg Ny enhet, Smarthub går nå inn i automatisk innlærings modus.

• Trykk 1 ganger på knappen.

• Appen vil nå vise at inkludering var vellykket. LED lyset på bryteren vil slutte å blinke. LED vil lyse konstant når Relé er aktivt og ikke lyse når det er avskrudd.

1. Gi Heavy Duty Switchen din et navn feks “El-bil Lader”
  2. Trykk deretter Lagre

Sletting/Ekskludering

Noen ganger ønsker man å slette en innlært enhet eller legge den inn på nytt. For å slette enheten fra din Smarthub må du gjøre følgende:

1. Gå inn på Oppsett
  2. Finn og velg din enhet
  3. Naviger til bunnen og velg Slett
  4. Godkjenn Slett enhet
  5. Smarthub er nå i ekskluderingsmodus
  6. Trykk på Action knappen bak dekselet en gang. Enheten slettes nå fra smarthub.

Begynn forfra igjen for å legge den til.

Nettbutikk: Aeotec Heavy Duty Smart Switch

Aeotec Heavy Duty Smart Switch brukermanual: