Fibaro - Motion Sensor - FGMS-001- Bevegelse, temperatur & lyssensor

Innlæring

Igangsett innlæring i det rommet sensoren skal stå.

• Åpne sensorens bakdeksel ved å vri de to halvdelene fra hverandre.

• Fjern papir fliken slik at batteriet kan gi strøm til enheten, fremsiden av enheten vil lyse opp et øyeblikk.

• Åpne menyen i Futurehome appen og gå til Oppsett og så Rom og enheter og velg rommet du ønsker å legge til enheten i.

• Trykk + knappen  og Ny enhet for å starte paring på Smarthub. Du har nå 2 minutter på deg til å inkludere enheten.

• Trykk 3 ganger på knappen på innsiden av sensoren. LED lyset i sensoren vil nå pulsere blått.

Dersom sensoren slutter å pulsere blått under innlæring uten at applikasjonen har gått videre må man trippel klikke en gang til får å vekke opp sensoren.

• Appen vil nå vise at inkludering var vellykket. Sensoren vil fortsette å pulsere blått i noen sekunder etter inkludering. Trykk en gang på knappen igjen etterpå for å oppdatere sensor data. Dette gjøres i det rommet sensoren skal stå.

• Gi motion sensoren ditt et navn feks “Bevegelses sensor”
  • Angi i hvilket rom den er montert.
  • Trykk deretter Lagre

Oppdater sensoren en gang etter innlæring for at smarthub skal motta all sensor data. Dette gjøres ved å klikke en gang på knappen på baksiden. Sett så bakdeksel på igjen.

Sletting/Ekskludering

Noen ganger ønsker man å slette en innlært enhet eller legge den inn på nytt. For å slette en enhet fra ditt system må du gjøre følgende:

1. Ta med deg sensoren og stå i nærheten av Smarthub
  2. Gå inn på Oppsett
  3. Finn og velg din enhet
  6. Smarthub er nå i ekskluderingsmodus
  7. Trykk tre ganger på samme knapp som ved innlæring

Begynn forfra igjen for å legge den til.

Nettbutikk: Fibaro Bevegelsessensor MSFS-001