Hvordan overfører jeg alle mine enheter til min nye Smarthub?

For å bytte fra Futurehome Cube TMP til Futerhome Smarthub må man overføre informasjonen som er på gammel Smarthub til ny Smarthub. Denne overføringen overfører data fra gammel Futurehome Smarthub til ny Smarthub.

Denne prosessen kan ta opp til 10 min å fullføre, det er viktig at telefonen med appen og Smarthub er på samme lokale nettverk.

Åpne Menyen, naviger ned til Setup og inn på Stedsinnstillinger, velg så ERSTATT.

Systemet vil så foreta en Sikkerhetskopiering av ditt nåværende system (dette steget kan ta opp til 10 min). Deretter vil du få beskjed om å koble fra gammel Smarthub og koble til din nye Smarthub. Vent ca 1 min til den nye Smarthub har fått startet, når dette er gjort kan du trykke Fortsett.

Alle dine innstillinger skal nå være flyttet over til din nye Smarthub. Sjekk at alle lys og tidligere enheter fungerer tilfredstillende.