FSR14-2x - Bryteraktuator - Eltako

Adressering av aktuatorer på bussen

1. Sett øverste velger på FAM14 i pos 1 - led blinker
  2. Sett velgeren den nederste velgeren på FSR14 i 1..2 og velgeren i mellom i LRN - led blinker 2-6 sekund frem til FAM14 har adressert den, FAM14 bekreftet med grønn signal på lysdiode, og aktuatoren slutter å blinke. Aktuatoren er addresert
  3. For å fortsette med innlæring sett øverste velger på FAM14 i pos 2.

Forklaring av nederste velger

Den nederste velgeren på FSR14 brukes til å bestemme hvilket relêe som skal læres inn under innlæringen. En kan velge at begge utgangene aktiveres på samme adresse, foreksempel ved 2-p brudd. Eller at de brukes som to uavhengige 1-p brudd.

Dermed:

1..2: 2-p brudd

1: første kanal 1-p

2: andre kanal 1-p

Innlæring av bryter

1. Velg kanal på nederste velger (1, 2, eller 1..2)
  2. Øverste velger settes i pos 0
  3. Velger i mellom settes i LRN - LED blinker
  4. Trykk bryter du ønsker å lære inn - LED slukker

Innlæring av app

1. Velg kanal på nederste velger (1, 2, eller 1..2)
  2. Øverste velger settes i pos 0
  3. Velger i mellom settes i LRN - LED blinker
  4. Naviger i app og legg til FSR14 aktuator - LED slukker
  5. Sett velger i mellom og nederst i auto - bekreftelse av innlæring mottas i app.

Slett innlæring

1. Sett velgeren i mellom til All
  2. I løpet av de neste 10 sekundene, vri den øverste velgeren til venstre stopp 3 ganger - LED lyser konstant i 5 sekund og slukker.
  3. Aktuatoren er klar for å addresseres inn på bussen på nytt.

Slett aktuatorer fra bussen

1. Sett velgeren i mellom til All - led blinker
  2. I løpet av de neste 10 sekundene, vri den øverste velgeren til venstre stopp 6 ganger - LED lyser konstant i 5 sekund og slukker.
  3. Aktuatoren er klar for å addresseres inn på bussen på nytt.