FUD14 - Universal dimmer aktuator - Eltako

Adressering av aktuatorer på bussen

1. Sett øverste velger på FAM14 i pos 1 - led blinker
  2. Sett velgeren på FUD14 i LRN - led blinker 2-6 sekund frem til FAM14 har adressert den, FAM14 bekreftet med grønn signal på lysdiode, og aktuatoren slutter å blinke. Aktuatoren er addresert
  3. For å fortsette med innlæring sett øverste velger på FAM14 i pos 2.

Innlæring av bryter

1. Sett øverste velger i LC2
  2. Sett velger i mellom i LRN - led blinker
  3. Trykk bryter du ønsker å lære inn - LED slukker

Innlæring av app

1. Sett øverste velger i PCT
  2. Sett velger i mellom i LRN - led blinker
  3. Naviger i app og legg til FUD14 aktuator - LED slukker
  4. Ta velgeren i mellom til ønsker sted mellom min/max
  5. Sett øverste velger i auto

Slett innlæring

1. Sett velgeren i mellom til CLR - led blinker
  2. I løpet av de neste 10 sekundene, vri den øverste velgeren til venstre stopp 3 ganger - LED lyser konstant i 5 sekund og slukker.
  3. Aktuatoren er klar for å addresseres inn på bussen på nytt.

Slett aktuatorer fra bussen

1. Sett velgeren i mellom til CLR - led blinker
  2. I løpet av de neste 10 sekundene, vri den øverste velgeren til venstre stopp 6 ganger - LED lyser konstant i 5 sekund og slukker.
  3. Aktuatoren er klar for å addresseres inn på bussen på nytt.