Produktoversikt - Hvilke produkter støttes av systemet

Vi selger kun et utvalg av støttede produkter i vår nettbutikk.

Et stadig økende utvalg EnOcean, Z-Wave og WiFi baserte produkter. Vi jobber kontinuerlig med å legge til støtte for flere produkter.

De fleste Z-wave enheter som er dimmere, brytere eller sensorer skal kunne legges til systemet selv om vi ikke har støtte for den. Produktene nedenfor er produkter som vi har testet over tid og verifisert.

Dersom du har et spesielt ønske om å få lagt til et produkt eller har en "feature request" så vennligst gi beskjed til oss her.

*Selv om produktene støttes så betyr dette at det er produktenes basisfunksjon. Det vil forekomme at noen funksjoner som ikke støttes i app.

En komplett oversikt over støttede enheter finner du her.