Produktoversikt - Hvilke produkter støttes av systemet

  • Oppdatert

Futurehome tilbyr bred støtte av produkter, der vi ser et stadig økende utvalg Zigbee, Z-Wave og WiFi baserte produkter. Vi jobber kontinuerlig med å legge til støtte for flere produkter.

Zigbee og Z-wave produkter

De fleste Z-wave enheter som er dimmere, brytere eller sensorer skal kunne legges til systemet selv om vi ikke har støtte for den. Vi har støtte for en rekke Zigbee produkter.

En komplett oversikt over støttede enheter finner du her. Produktene i denne listen er produkter som vi har testet over tid og verifisert. Selv om produktene støttes så betyr dette at det er produktenes basisfunksjon. Det vil forekomme at noen funksjoner som ikke støttes i app.

Wifi og andre produkter

I Futurehome finner du Playground, her finner du ulike tjenester for å utnytte ditt smarthjem enda bedre. Flere av tjenestene du finner her gir mulighet for å koble til nye enheter, f.eks. styring av varmepumpe, varmeovner, elbil lader, hjemmebatteri, solceller, lydanlegg, osv. Dette kan være produkter som er tilknyttet en skyløsning eller fungerer via wifi.

En oversikt over alle tjenester i Playground finner du her.

Nye produkter

Dersom du har et spesielt ønske om å få lagt til et produkt eller har en "feature request" så vennligst gi beskjed til oss her.

Var denne artikkelen nyttig?

0 av 1 syntes dette var nyttig

Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

Kommentarer

0 kommentarer

Artikkelen er stengt for kommentarer.