Personvern og Sikkerhet

Personvern

Futurehome tar personvern svært alvorlig og lagrer aldri annen data enn det som er nødvendig for å betjene deg som kunde og for å kunne utvikle Futurehome produktet.  Du som kunde er den eneste som vil kunne administrere tilganger til ditt hjem. Verken Futurehome eller andre vil kunne kontrollere ditt hus eller se dine data, det er kryptert for oss og for alle andre.

Kryptering av informasjon

All kommunikasjon mellom ditt hjem, din smarttelefon og våre tjenester er kryptert på samme måte som nettbankene og online betalingsløsninger med SSL-kryptering.

Cookies

Informasjonskapsler (cookies) og Google Analytics

Vår nettside bruker cookies slik at du kan utføre selvbetjening og vi kan gi deg bedre service. Futurehome AS bruker cookies hovedsakelig for trafikkmåling (gjennom Google Analytics) og optimalisering av innhold. Vi bruker cookies for å forenkle din bruk av våre sider.

For at Futurehome AS skal kunne utvikle og forbedre nettstedet vårt bruker vi trafikkmålings- og analyseverktøyet Google Analytics, som er levert av Google, Inc. Google Analytics bruker også cookies, som er tekstfiler som plasseres på din datamaskin. Dette gjøres for å hjelpe nettstedet å analysere hvordan brukerne anvender nettstedet.

Informasjonen som cookie'n samler inn om din bruk (herunder din IP adresse) sendes til Google og lagres på selskapets servere. Google vil bruke denne informasjonen for det formål å vurdere din bruk av nettsiden, lage rapporter til innehaveren av nettstedet om aktiviteten på nettstedet, samt for å yte andre tjenester i tilknytning til aktiviteten på nettstedet og bruken av internett.

Google kan også overføre denne informasjonen til tredjeparter dersom det foreligger en rettslig plikt til dette, eller dersom slike tredjeparter behandler informasjonen på vegne av Google Google vil ikke sammenstille din IP adresse med andre opplysninger Google måtte ha i sin besittelse. Du kan avvise bruken av cookies på din maskin ved å justere de nødvendige innstillingene på nettleseren din. Vær imidlertid oppmerksom på at om du gjør dette vil du kanskje ikke være i stand til å benytte nettstedets funksjonalitet i sin helhet.

For å kunne gjøre vår annonsering mer relevant for de som har vist interesse for våre tjenester, benytter vi Google Adwords Remarketing. Dette skjer ved hjelp av cookies for å vise annonser basert på brukernes tidligere besøk på nettstedet. Som bruker av nettstedet kan du velge bort Googles bruk av informasjonskapsler ved å gå til Googles annonseinnstillinger. I henhold til Google sin personvernpolitikk samles det ikke inn eller brukes informasjon som kan brukes til å identifisere individer. Du kan reservere deg mot målrettede Google Display annonser ved å reservere deg via denne linken.

Ved å bruke nettstedet godtar du at Google behandler opplysninger om deg på den måten og for det formålet som er beskrevet ovenfor.