Futurehome Charge — kabelen sitter fast

• Oppdatert

Vær oppmerksom på at kabelen låses i Charge og bilen under ladeøkten.

1. Sørg for at kabelen er koblet fra bilen.
  2. Klikk på lås opp-knappen på Charge i appen.
  3. Deaktiver «Kabel alltid låst»-funksjonen under Charge-innstillinger → kabelinnstillinger.
  4. Klikk på lås opp-knappen i appen, mens du dytter kabelen mot Charge for å løsne spenningen i låsen.
  5. Start Charge på nytt ved å ta ned sikringen, vent i ett minutt og slå sikringen på igjen. Prøv å dytte kabelen mot Charge og lås opp kabelen i appen på nytt.

ev1.svg    cablelocked.svg  settings.svg    evc4.svg