Mine rom og enheter

Under oppsett finner man en meny for "Mine rom og enheter" her finner du oversikt over alle dine rom og hvilke enheter som ligger i hvilket rom.

Man kan enkelt gi et rom et nytt navn ved å trykke på "blyanten" ved rom navnet, skrive inn nytt navn og trykke lagre.

Under hvert enkelt rom finner man alle enheter som ligger i det rommet. Avhengig av hvilken enhet det er snakk om hvil hver enkelt enhet ha forskjellige innstillinger og forskjellige egenskaper. Man finner oppsettet for hver enkelt enhet dersom man trykker på "blyanten" til venstre for navnet på enheten. Herfra kan man endre alle innstillinger på en enhet, slette enheten osv.