Snarveier

Snarveier er egne scenarier man kan lage som kan kjøres uavhengig av modusene for hjemmet.

Et eksempel på dette er om man ønsker å lage en tilpasset innstilling for "frokost tid" "film kveld" og lignende.

Når du lager en snarvei kan du velge akkurat hva som skal gjøres når du kjører snarveien. Du kan velge alle rom eller utvalgte rom for din snarvei. Du bestemmer hvilke, lys apparater, varme, låser, motorstyring etc som skal kjøres.

Snarveiene finner du på et eget kort for snarveier på dashbordet. Her kan du trigge en snarvei når som helst. Du kan også lage en tidsinnstilling som starter en en snarvei til en bestemt tid.