Brukerprofil

I Futurehome appen kan du administrere din brukerprofil. Her velger du enkelt ønsket språk, administrerer dine enheter, endrer passord og informasjon om deg selv.

Personalia

Under personalia kan du fylle ut følgende informasjon:

• Fornavn
  • Etternavn
  • Adresse
  • Postnummer
  • By
  • Land
  • Telefonnummer

Informasjonen ovenfor er valgfri å fylle inn. Informasjonen deles ikke med andre enn de som har tilgang på de stedene du har tilgang til og brukes kun til kontaktinformasjon internt mellom brukerene.

Endre passord

Du kan endre ditt passord, en e-post med lenke til å resette passordet vil bli sendt til deg, følg anvisningene i e-posten. Dersom du ikke mottar en e-post kan det være lurt å sjekke mappen for søppelpost i din e-post klient.

Mine enheter

Dersom du har vært innlogget på en enhet som er frastjålet eller har mistet en enhet kan du logge deg inn på din Futurehome konto på en annen enhet og slette tilgangen på andre enheter.