Aeotec - Garage Door Controller - ZW062-C - Garasjedørstyring med portsensor

Innledning

I denne artikkelen finner du alt det du trenger for å installere og konfigurere Aeotec styring for garasjeport.

Start installasjonen med å lære inn styringsenheten i Futurehome Smarthub, før den monteres.

Innlæring

Innlæring bør gjøres i nærheten av Smarthub.

• Koble strøm til styringsenheten

• Velg Sted fra menyen, gå inn på Setup og velg rommet sensoren skal plasseres i.

• Velg Ny enhet, Smarthub går nå inn i automatisk innlærings modus.

• Trykk en gang på Z-Wave knappen på styringsenheten.
  • Appen vil nå vise at inkludering var vellykket, og LED-lyset vil slutte å blinke.

NB: Hvis inkludering mislykkes vil lyset fortsette å blinke, og innlæringsprosessen må gjentas.

Etter at styringsenheten er innlært kan utstyret monteres.

Montering

Start med å finne ut hvor enheten skal plasseres. Enheten kan kobles på eksisterende garasjeportåpner (vanligvis ringeklokke eller impulsbryter). "Switch Button", knappen på styringsenheten kan også brukes til å styre porten.

• Pakken inneholder alt som trengs til montering. Det anbefales å skru fast tilt-sensoren i porten.

Innhold i pakken:

1. Kontrollenhet
  2. Tilt-sensor
  3. 5VDC adapter
  4. USB-kabel
  5. Ledninger til garasjeport
  6. Skruer (6 stk)
  7. Festebrakett
  8. Koblingsklemmer
  9. Dobbelsidig teip

• Skru fast festebraketten der hvor kontrolleren skal festes.

• Åpne tilt-sensor, og skru fast braketten øverst på garasjeporten. På den måten registrerer systemet med engang porten går opp.

• Husk å ta ut isolasjonsteip fra tilt-sensor før den monteres

• Koble styringsenheten til garasjeporten eller bryteren, og sett på spenning.

• Porten er nå klar til kalibrering.

Kalibrering

NB: Kjør porten ned før kalibrering startes.

NB: Styringsenheten har en veldig høy alarm når porten kjøres opp og ned.

• Velg garasjeporten i Setup, og trykk Start kalibrering

• Les nøye gjennom informasjonen før kalibrering startes.
  • Under kalibrering må porten manuelt kjøres opp og så ned igjen (bruk knappene i appen).
  • Når kalibrering er ferdig, trykk på "Ferdigstill kalibrering". Test deretter at status oppdateres som den skal, ved å kjøre porten opp og ned noen ganger.

• Etter porten er kalibrert kan lyden (sirenen) deaktiveres.

Feil (ingen) status på garasjeport

Hvis status på port ikke oppdateres i app, kan det hende at tilt-sensor må læres inn på styringsenheten igjen. Det gjøres på følgende måte:

1. Lukk porten
  2. Trykk og hold den store knappen på styringsenheten i 5 sekunder.
  3. Styringsenheten går inn i paringsmodus, dette vises ved at LED-lyset på baksiden blinker ca. en gang i sekundet.
  4. Trykk på "Tamper" knappen på tiltsensoren.
  5. Lyset på garasjestyringen vil slutte å blinke hvis paringen er vellykket.

4. Godkjenn Slett enhet
  5. Smarthub er nå i ekskluderingsmodus.
  6. Trykk en gang på Z-Wave knappen på garasjeportstyringen.

Begynn forfra igjen for å legge den til.

Nettbutikk: Aeotec Garage Door Controller

Brukermanual