Fibaro - Smoke Sensor - FGSD-002 - Røykvarsler (Kun batteridrift)

Installasjon og innlæring:

Ved montering av røykvarsler er det viktig at de plasseres/monteres som anbefalt fra produsent.

Montasje anbefalinger fra Fibaro:

• 1,5 meter fra ventilasjon
  • Ikke i direkte sollys
  • Unngå plassering på plasser med mye vanndamp

• Åpne sensoren ved å vri lokket mot klokken.

• Fjern papir fliken slik at batteriet kan gi strøm til enheten, sensoren vil avgi et pip.

• Sett på lokket. Sensoren er nå klar for innlæring i app.

• Velg Oppsett fra menyen, gå inn på Rom og enheter og velg rommet sensoren skal plasseres i.

• Velg Ny enhet, Smarthub går nå inn i automatisk innlærings modus.

• Trykk 3 ganger på B-knappen

• Appen vil nå vise at inkludering var vellykket (dette kan ta opp mot 60 sekunder). Trykk en gang på knappen igjen etterpå for å oppdatere sensor data. Dette gjøres i det rommet sensoren skal stå.

• Gi røykvarsleren et navn feks “Røykvarsler”
  • Angi i hvilket rom den er montert.
  • Trykk deretter Lagre

• Sensordata oppdateres etterhvert.

Sletting/Ekskludering

Noen ganger ønsker man å slette en innlært enhet eller legge den inn på nytt. For å slette røykvarsleren fra din Smarthub må du gjøre følgende:

1. Gå inn på Sted
  2. Gå så inn på Oppsett
  3. Finn og velg din enhet.
  6. Smarthub er nå i ekskluderingsmodus
  7. Trykk tre ganger på samme knapp som ved innlæring

Begynn forfra igjen for å legge den til.

Nettbutikk: Fibaro Smoke Sensor - FGSD-002

Fibaro Smoke Sensor - FGSD-002 brukermanual: