Driftsmeldinger

Aktive:

Vi opplever for tiden problemer med vær tjenesten, vi jobber med å utbedre feilen.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Utbedret:

IFTTT triggere 23.03.17 -Utbedret (27.03.17, 23:10).

Vi har for tiden problemer med noen IFTTT trigger applets, feks: ved bevegelse...

iOS push notifikasjon 24.03.17 - Utbedret (24.03.17, 21:20).

Vi har for øyeblikket feil med iOS notifikasjoner. Anbefaler å bruke IFTTT.com for varsling.

Statistikk 25.02.17 -Utbedret (26.02.17).

Vi har for tiden problemer med statistikk, vi jobber med å utbedre dette.

Statistikk 19.02.17 - Utbedret (20.02.17).

Vi har for tiden problemer med statistikk, vi jobber med å utbedre dette.

Fibaro Flood sensor 24.01.17 - Utbedret

Fibaro Flood sensor SW5 altså Z-Wave Plus versjon rapporterer ikke lekkasje på riktig måte. Fibaro har endret måten dette rapporteres på i siste versjon, vi jobber med en feilretting.

Statistikk 29.12.16 - Utbedret

Vi opplever feil med servere og tilkobling til Smarthub i app, dette skyldes en feil på statistikk motoren. Statistikk motoren er nå foreløpig deaktivert mens feilretting pågår.

Tidslinje og notifikasjoner 21.12.16 - Utbedret

Vi har problemer med innhold på tidslinjen ikke blir oppdatert. Vi opplever også problemer med push notifikasjoner for enkelte brukere.