Driftsmeldinger

Aktive:

Ingen aktive feil med systemene

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Utbedret:

15.09.17 06:36 - Utbedret 15.09.17 08:03
Vi har for tiden noe ustabilitet på våre servere, vi jobber med å utbedre saken.

12.09.17, 07:34 - Utbedret 09:02
Vi har problemer med SSL sertifikat på våre servere. Vi jobber med utbedring

05.09.17 13:45 -Utbedret (05.09.17, 14:02).
Vi opplever litt problemer etter en rutinemessig sikkerhetsoppdtering på våre servere. Vi jobber med saken.

IFTTT triggere 23.03.17 -Utbedret (27.03.17, 23:10).

Vi har for tiden problemer med noen IFTTT trigger applets, feks: ved bevegelse...

iOS push notifikasjon 24.03.17 - Utbedret (24.03.17, 21:20).

Vi har for øyeblikket feil med iOS notifikasjoner. Anbefaler å bruke IFTTT.com for varsling.

Statistikk 25.02.17 -Utbedret (26.02.17).

Vi har for tiden problemer med statistikk, vi jobber med å utbedre dette.

Statistikk 19.02.17 - Utbedret (20.02.17).

Vi har for tiden problemer med statistikk, vi jobber med å utbedre dette.

Fibaro Flood sensor 24.01.17 - Utbedret

Fibaro Flood sensor SW5 altså Z-Wave Plus versjon rapporterer ikke lekkasje på riktig måte. Fibaro har endret måten dette rapporteres på i siste versjon, vi jobber med en feilretting.

Statistikk 29.12.16 - Utbedret

Vi opplever feil med servere og tilkobling til Smarthub i app, dette skyldes en feil på statistikk motoren. Statistikk motoren er nå foreløpig deaktivert mens feilretting pågår.

Tidslinje og notifikasjoner 21.12.16 - Utbedret

Vi har problemer med innhold på tidslinjen ikke blir oppdatert. Vi opplever også problemer med push notifikasjoner for enkelte brukere.